Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
117.761€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 2355 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Finalitat dels donatius

 

La Gimcana és un repte solidari amb tots els infants i joves que tenen menys possibilitats d'accedir a activitats educatives perquè les seves famílies tenen dificultats econòmiques. 

 

L’objectiu de Cims per la infància - Gimcana Solidària és aconseguir 900 € de recaptació per equip per poder incrementar els ajuts que Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai) atorga a famílies que pateixen dificultats econòmiques. 

 

Què demanem als equips participants?

Que ens ajudin i es comprometin en aquest repte solidari i col·lectiu, fent-se'n ressò i promovent accions per aconseguir la col·laboració econòmica d'altres persones o empreses. Potser no ho sabíeu però ... 

 

Les donacions a Fundesplai desgraven fins al 90% de l'import

 

Cal tenir en compte que les donacions aconseguides no van a parar directament als equips ni als seus membres, sinó que se sumen a la recaptació de la campanya d'ajuts i beques de Fundesplai, possibilitant així que els infants participin en activitats de lleure, reforç escolar, menjador o colònies.

 

L'any 2016 es van atorgar prop de 17.000 ajuts i beques.

 

  • Sabíeu que els infants que participen en activitats de lleure milloren la seva autonomia, la confiança en ells mateixos, el seu rendiment escolar, i tenen més facilitat per relacionar-se amb altres companys i també amb els adults? (1)
     
  • Sabíeu que els infants que van a casals o colònies d'estiu, a gaudir de la natura, l'esport i l'amistat, tenen moltes més possibilitats de ser feliços, creatius, alegres, apassionats, solidaris i respectuosos amb la natura i l'entorn que els envolta?
     
  • Sabíeu , però, que a Catalunya 1 de cada 3 infants viu per sota del llindar de la pobresa, i que això compromet el seu accés als recursos d’alimentació, atenció, formació i lleure? (2)

 

(1) Informe de l'Institut d'infància i món urbà - CIIMU- 2014
(2) Enquesta de Condicions de Vida 2014 (INE-IDESCAT)