Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
117.761€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 2355 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Modalitats de participació

 

Animem a totes les organitzacions a col·laborar o participar a la Gimcana Solidària en funció de les seves possibilitats.

 

És clar que ens encantaria la màxima implicació de tothom, ja que el repte d'ajudar infants i joves de famílies amb pocs recursos econòmics a participar en activitats d'estiu de qualitat requereix de la màxima mobilització de tothom.

 

A continuació us exposem algunes possibilitats de participació, però si se us acut alguna altra proposta no dubte a fer-nos-la arribar:

 

  • Muntar un equip de la vostra empresa o organització: animeu un grup de persones de la vostra organització perquè la representin. Segur que amb el suport de tothom es faran possible tots els reptes que us proposeu!
     
  • Col·laborar econòmicament: com a organització podeu donar suport econòmic a la Gimcana Solidària, ja sigui a través d'una donació a algun equip participant o bé fent de patrocinador de la Gimcana*.
     
  • Aportar persones voluntàries a l'organització: el muntatge de la Gimcana, especialment de la Gran Final del setembre, requereix del suport d'un equip de persones que s'encarreguin de la preparació de les proves, del control, de la logística, etc. Si a la vostra organització hi ha persones amb ganes de col·laborar voluntàriament no dubteu a posar-vos en fer-nos-ho saber*.
     
  • Donar a conèixer la Gimcana: fent córrer la veu entre les persones de la vostra organització o a d'altres empreses i entitats amb les que treballeu. Quantes més persones coneguin la Gimcana Solidària, millor !

 

* Més informació: gimcana@fundesplai.org / 93 551 15 05 (Víctor Martínez)