Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
73.927€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 1478 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Les proves i els reptes

 

Durant la Gimcana us anirem proposant proves i reptes, que us permetran obtenir punts addicionals per millorar la vostra classificació.

 

Les proves i els reptes són optatius, i podeu guanyar la Gimcana Solidària sense haver-ne fet cap, sempre que aconseguiu una recaptació suficient per superar la resta d'equips en puntuació (recordeu: 1 € = 1 punt).
Us recomanem, però, que intenteu fer totes aquelles proves i reptes que estiguin al vostre abast, perquè podreu acumular més punts i millorar la vostra classificació.

 

Les proves solen ser preguntes o propostes senzilles que cal respondre o fer en un termini de temps. Per exemple: "Digueu-nos el nom de 8 cims de més de 3.000 metres d'alçada de Catalunya. Teniu de temps fins al 30 de maig per enviar la resposta. El primer equip a respondre tindrà 50 punts, la resta d'equips en rebran 20".

 

El reptes tindran alguna relació amb fer algun cim. Per exemple: "La Pica d'Estats és el pic més alt de Catalunya (3.144 m). El primer equip que la faci aconseguirà 300 punts. La resta d'equips en rebran 150. Cal demostrar l'ascensió amb imatges del pic, on hi hagi també un logotip de Cims per la Infància - Gimcana Solidària".

En el cas dels reptes, els punts que es reben són addicionals als 100 punts que s'aconsegueixen per afegir el cim al mapa de cims. És a dir, que l'equip guanyador del repte sumaria 300 punts i, a més, en sumaria 100 més si el penja al mapa.