Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
117.761€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 2355 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Maneres de recaptar fons

 

Els equips fan la seva recaptació de fons a través de la fitxa-web que tenen per donar-se a conèixer, explicar els seus objectius, fer difusió de les seves iniciatives, etc. 

 

Les formes d'aconseguir fons poden ser molt diverses. Tantes com la imaginació que hi posin els participants a la Gimcana.

Ser originals, pensar una idea que s'expliqui fàcilment, comunicar-la per canals diversos, ... són elements necessaris per tenir èxit, però el més important és la il·lusió i l'empenta.
Potser ajudi també saber que ...

 

Les donacions a Fundesplai tenen una desgravació de fins al 90%

 

De forma resumida, aquestes són algunes de les possibilitats:
 

 1. Aconseguir la col·laboració econòmica de persones o empreses conegudes.
  Si creieu en la causa per la qual lluiteu, la vostra il·lusió es transmetrà a la resta, i segur que us voldran ajudar.
   
 2. Organitzar accions solidàries (fer una excursió solidària, trobades festives/gastronòmiques, concerts, tallers, venda de productes artesans, ...). També podeu plantejar-vos un repte solidari vinculat a un cim, o a alguna iniciativa relacionada amb fer cims. Si vosaltres us impliqueu d'alguna manera, us serà més fàcil aconseguir suports.
   
 3. Impuls de recursos solidaris que l'organització posa al seu abast.
  Per ajudar-vos en la vostra recaptació, posem a la vostra disposició alguns recursos totalment gratuïts (talonaris de la Rifa d'Estiu, samarretes i gorres, promocions solidàries d'empreses, ...).
   
 4. Guanyar algun dels reptes patrocinats.
  Les proves i reptes ens permeten aconseguir punts, però n'hi ha uns d'especials que també ens permeten incrementar la recaptació. Aquests són els reptes que proposen les nostres empreses patrocinadores.

 

Descarregueu-vos la guia de captació de fons

 

Recomanem que els donatius als grups es facin preferentment amb targeta de crèdit o dèbit, perquè es veuen a l'instant a la fitxa-web. També hi ha l’opció de fer-los a través de transferència o ingrés en compte, però en aquest cas no apareixeran a la fitxa-web fins que es faci el donatiu i es validi.