Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
117.761€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 2355 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Participació d'Empreses i Organitzacions

 

Hi ha diverses maneres que la vostra empresa o organització participi o col·labori amb la Gimcana Solidària de l'Estiu: muntar un equip que la representi, fer difusió de la iniciativa entre els vostres persones treballadores o voluntàries, fer un donatiu a un equip, patrocinar l'activitat, o totes elles alhora !

 

Sigui de la manera que sigui, si sou una organització que actua amb responsabilitat social, sumeu-vos a la Gimcana en qualsevol de les seves modalitats i ajudeu-nos a garantir que cap infant quedi exclòs de les activitats d'estiu per raons econòmiques.

 

Veure modalitats de participació

 

Què pot aportar la Gimcana Solidària a la vostra organització?
 

  • SATISFACCIÓ i COMPROMÍS SOCIAL: col·laborar amb una causa solidària que treballa en favor dels col·lectius més vulnerables reforça els valors de la vostra organització, internament i també amb la societat.
     
  • IMATGE i PRESTIGI: enfortir la vostra imatge vinculant-la a un esdeveniment d’elevat valor social, sent una bona oportunitat de notorietat, prestigi i diferenciació

 

I també

  • AVANTATGES FISCALS: les aportacions i/o donacions de les empreses i particulars estan subjectes a desgravacions fiscals (veure Incentius fiscals dels donatius)