Gimcana Solidària

Recaptació total

10.000€
30.000€
50.000€
117.761€ recaptats
11 cims assolits
Gràcies a vosaltres 2355 infants marxaran de colònies aquest estiu!

Com registrar els donatius

 

En relació als fons que es van recaptant poden donar-se diferents situacions.

Tots els donatius han d'incorporar-se a la fitxa-web. Aquí s'explica com fer-ho.

 

 1. Una persona que vol ajudar un equip fa el donatiu a través de la fitxa-web amb targeta de crèdit (o alternativament per transferència/ingrés en compte).
  En aquest cas, nomes cal que ompli el formulari amb les dades necessàries perquè se li pugui fer el certificat corresponent.
   
 2. Una persona que vol ajudar un equip fa un donatiu directament a un dels membres de l’equip (sigui a través d’una transferència, en metàl•lic, etc.).
  En aquest cas, a la persona en qüestió no se li podria fer el certificat corresponent i, per tant, no podria beneficiar-se dels avantatges fiscals.

  Si es dóna aquesta situació, el membre que hagi rebut el donatiu, hauria de fer efectiva la liquidació del donatiu a través de la fitxa-web de l’equip (amb targeta de crèdit, transferència o ingrés en compte).
   
 3. Un equip recapta fons a través de campanyes o accions solidàries que organitza durant la durada de la Gimcana.
  En aquest cas, igual que en l’anterior, un membre de l’equip ha de responsabilitzar-se de fer el pagament a través de la fitxa-web de l’equip amb targeta de crèdit (o transferència/ingrés en compte).

  Si es dóna aquesta situació, cal omplir el formulari de la manera següent: a) En el camp "Nom" posar-hi el nom de l'equip, i b) En el camp "Cognoms" posar-hi el nom de l'acció solidària (p.e. "Excursió d'amics a Montserrat")